8.12.2017 Uutinen

Esperi Care jatkaa Palvelukoti Rantakartano Oy:n perinteikästä toimintaa

3J Partners Oy toimi myyjien neuvonantajana yrityskaupassa, jossa Palvelukoti Rantakartano Oy:n omistajat Marko Lähdeaho ja Kaarina Liljeström myivät 100 % yhtiön osakkeista Esperi Carelle.

”Palvelukoti Rantakartano Oy on yli 20-vuotisen toimintansa aikana toteuttanut yksilöllistä ja laadukasta vanhusten hoivaa kahdessa asumispalvelua tarjoavassa hoitokodissa. Yritys tarjoaa myös vanhusten päivätoimintaa kolmessa Myötätuuli -päivätoimintapisteessä. Tulevaisuuden muutoksissa uskomme että Esperi vahvana ja kokeneena tulee edelleen kehittämään toimintaa sekä turvaamaan sen jatkuvuuden”, kertoo Kaarina Liljeström, Palvelukoti Rantakartano Oy;n perustaja.

”Yhdessä oleminen ja -tekeminen, ikääntyneen toimintakyvyn säilyttäminen ja ymmärrys siitä, että hoivakoti on ennen kaikkea siellä asuvan koti ovat yrityksiämme yhdistäviä tekijöitä. Rantakartanon laadukas toiminta on näkynyt yrityksen arvostuksessa ja maineessa. Tuomme nykyiseen osaamiseen Esperin tukiprosessit, joiden avulla toiminnan kehittäminen jatkuu laadusta tinkimättä”, sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Palvelukoti Rantakartano Oy:n ympärivuorokautinen toiminta koostuu 18 asukaspaikan hoivakodista Helsingissä, 28 asukaspaikan hoivakodista Loviisassa sekä kolmesta yhteensä 35 paikkaisesta vanhusten päivätoimintaa harjoittavasta yksiköstä. Yhtiön liikevaihto on noin 2,4 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 40.

Esperi Care tarjoaa monipuolisia asumispalveluita ja laadukasta palveluasumista ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Esperin budjetoitu liikevaihto on yli 220 MEUR ja sen omistavat sijoitusyhtiö ICG, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera sekä yrityksen henkilöstö.